Klaargemaakt met veel liefde.
Het verschil zit hem in de smaak!
De start van jouw moment
zalig in de zomer om een haring of maatje te eten.
Een deelbordje met Kaasballekes, brochetjes & mini-croques.
Verse soep met het potje op de tafel geserveerd met brood en boter.
Kaas, drogeworst, uuflakke met mosterd, grillworst en lookworst.
Wat we gaan eten
Onze hammetjes worden vakkundig geselecteerd en gepekeld bij onze ambachtelijke slagerij.
Gemaakt van rund stoofvlees (zenuwstuk) en veel liefde.
kuipje van bladerdeeg, geplukte kip, gehaktballetjes en paddenstoelen in een romige en luchtige saus.
Halve kip uit de oven met verse appelmoes
Een mooie gehaktbal met een eitje er in.
Ovenschotel met lams en gemendgehakt, aardappel, groentjes en kaas
Geen zin in vlees? dan zijn onze veggie ballekes een volwaardige vervanger.
3 croq's met kaas & ham. Geserveerd met een slaatje en saus.
Onze laatste goesting
Een kruimeldeeg koekje gevuld met lemon curd met er boven gekaramelliseerde merengue. Afgewerkt met blauwe bessen en chocolademousse.
Met bruine suiker
Een mix van koekjes, gekonfijt fruit en bloemsuiker
Citroensorbet overgoten met Vodka. Ideaal om het eten wat te laten zakken.
Echte nostalgie toen we als kind bij ons Bompa & Bomma waren.
Volgens grootmoeders recept