nl / en

Welkom in een wereld waar smaken en herinneringen samenkomen. Onze ultieme bron van inspiratie is Grootmoeders keuken. We zijn een warme en gezellige ontmoetingsplaats waar je je meteen thuis zult voelen.

Drinken, eten, smossen, lachen, blijven plakken.

Of je nu komt voor een intiem diner of een gezellige maaltijd met familie, vrienden, we doen er alles aan om je een onvergetelijke tijd te bezorgen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen met een glimlach.

Onze menukaart is voorzien van heerlijke stoofschotels tot smeuïge desserts, elk gerecht is een eerbetoon aan de eenvoudige, maar oh zo smaakvolle maaltijden die grootmoeders met passie op tafel zetten.

Schuif je stoel
aan tafel en relax.

Onze suggesties

We variëren regelmatig in suggesties, want we zijn altijd op zoek zijn naar nieuwe inspiratie en manieren om jou te laten genieten. We nodigen je graag uit om onze menukaart te ontdekken.

Starter haring
Haring in het zuur met verse ajuin.
9
Konijn met pruimen
Geserveerd met aardappelgerecht naar keuze.
29
Vis: Koolvis met culinaire saus.
Geserveerd met aardappelgerecht naar keuze. Vanaf 23/02.
24
fricandon met kriekjes
Geserveerd met aardappelgerecht naar keuze. Vanaf 06/03.
24
Mocktails
Pittige Marcel / Frisse Jeff / Zoete Annabel / Thee-ofiel
8

Een cadeaubon is het ideale geschenk!

Verwen iemand met het nostalgische gevoel van De Bompa! Onze cadeaubon opent de deur naar heerlijke herinneringen, waar smaak en sfeer samenkomen. Kies zelf een bedrag voor de cadeaubon.