nl / en

Welkom in een wereld waar smaken en herinneringen samenkomen. Onze ultieme bron van inspiratie is Grootmoeders keuken. We zijn een warme en gezellige ontmoetingsplaats waar je je meteen thuis zult voelen.

Drinken, eten, smossen, lachen, blijven plakken.

Of je nu komt voor een intiem diner of een gezellige maaltijd met familie, vrienden, we doen er alles aan om je een onvergetelijke tijd te bezorgen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen met een glimlach.

Onze menukaart is voorzien van heerlijke stoofschotels tot smeuïge desserts, elk gerecht is een eerbetoon aan de eenvoudige, maar oh zo smaakvolle maaltijden die grootmoeders met passie op tafel zetten.

Schuif je stoel
aan tafel en relax.

Onze suggesties

We variëren regelmatig in suggesties, want we zijn altijd op zoek zijn naar nieuwe inspiratie en manieren om jou te laten genieten. We nodigen je graag uit om onze menukaart te ontdekken.

Salade van eend
Eend / pompelmoes / feta
22
Salade geitenkaas met spek
Geitenkaas / spek / honing / noten
22
Pulled pork burger
Geserveerd met aardappelgerecht naar keuze.
25
salade met vis
Gerookte makreel / gestoomde vis / garnaal balletjes
25
Mocktails
Pittige Marcel / Frisse Jeff / Zoete Annabel / Thee-ofiel
8
pasta salade met kip & pesto
Penne / kip / feta / pesto
22
Kabeljauwhaasje met choconsaus
Geserveerd met aardappelgerecht naar keuze.
25,5

Een cadeaubon is het ideale geschenk!

Verwen iemand met het nostalgische gevoel van De Bompa! Onze cadeaubon opent de deur naar heerlijke herinneringen, waar smaak en sfeer samenkomen. Kies zelf een bedrag voor de cadeaubon.