nl / en

We willen je met veel passie vertellen over eten, daarom koken we eenvoudig, maar met de nadruk op pure, (h)eerlijke en verse producten. Ons menu verandert met de seizoenen en we veranderen mee.

Suggesties

Witte Asperges met zalm
Heerlijke AAA asperges met een mooi stukje zalm. Afgewerkt met een geplet eitje en een boter Hollandaisesaus. Geserveerd met aardappelgerecht naar keuze.
25,5
Voorgerecht: vissalade met brood
Zalm, kabeljauw en schelvis.
13,5
Pulled pork burger
Geserveerd met aardappelgerecht naar keuze.
25
Vol au veggie
Geserveerd met aardappelgerecht naar keuze.
22,5
Mocktails
Pittige Marcel / Frisse Jeff / Zoete Annabel / Thee-ofiel
8

Voorgerechten

De start van jouw moment
Koude knabbel
Artisanale droge worst, afgekruide olijven en kaasblokjes
12
Warme knabbel (2 pers.)
Kaasballekes, brochetjes, mini-croques
18
Hapjesplank (2 pers.)
Zuiderse charcuterie, manchego, zongedroogde tomaatjes
18
Vleesjesplank (2 pers.)
Ribbetjes, kippenboutjes, boulette met 2 dips
20
Soep
met de pot op tafel, geserveerd met vers brood en boter.
7

Hoofdgerechten

Onze vaste klassiekers geserveerd met frietjes, krielaardappelen of puree.
Hammeke met mosterdsaus
Ambachtelijke volle achterschenkel uit de pekel.
30
1/2 Kip met appelmoes
(H)eerlijke kip met een krokant velletje
22,50
Eendenborst met sinaasappelsaus
Licht gebakken in de pan met een rijke, fruitige saus
30
Stoofvlees
100% rundsvlees, klaargemaakt met veel liefde en tijd
22,50
Vol au vent
Handgeplukte kip uit de bouillon in een witte saus
22,50
Vogelnestje in de tomatensaus
Gemengd gehakt met een gekookt eitje erin.
22,50
Moussaka
Griekse grootmoeders klassieker uit de oven.
25
Veggie ballekes in de tomatensaus
Een originele variant op de klassieker.
22,50

Desserts

In the mood for a tasty dessert?
Dessert bordje "Irma"
Citroentaartje met merengue, chocolademousse en blauwe bessen
10,5
Echte Ambachtelijke chocolademousse
Volgens grootmoeders recept
8
Coupe Colonel
Citroensorbet met Vodka. Ideaal om het eten te laten zakken.
8
Coupe Advocaat
Gewoon een klassieker.
8
Rijstpap met gouden lepel
Met bruine suiker
7
Trio van dessert (2 pers.)
Chocolademousse, rijstpap en Pastéis de nata.
17
Bolleke vanille ijs met spikkels
Echte nostalgie toen we als kind bij ons Bompa & Bomma waren.
4
Sabayon (vanaf 2 pers.)
Geklopte eierdooiers, suiker en alcoholische drank.
9 p.p.